dinsdag 8 september 2009

Week 2


IBM GDC
Originally uploaded by CSC China Team 3
Vorige week hebben wij tijd besteed aan onze tweede klant: Informatization Bureau Government Chengdu en hebben hier een eindpresentatie gegeven over het onderwerp Smart Government en een IBM design methodiek. Ook deze presentatie is goed verlopen en hiermee hebben wij onze tweede week van het CSC programma afgesloten.

Deze week hebben wij ook een bezoek gebracht aan het Global Delivery Center van IBM in Chengdu waar wij een introductie en rondleiding hebben gekregen van de Global Delivery Executive. Na afloop van dit bezoek nog even samen op de foto.

Zaterdagmorgen vroeg zijn we om 07:30 vertrokken om een bezoek te brengen aan de "Great Budha" en Mountain Emei (3079 meter). Zaterdag hebben we de nacht doorgebracht op grote hoogte en op zondagmorgen in de vroege ochtend (06:00) zijn we naar het hoogste punt toe gelopen om hier de zonsopkomst te bewonderen.
Onder luid applaus van honderden bezoekers kwam dan eindelijk net voor zeven uur de zon op en dit leverde uiteindelijk mooie plaatjes op (foto en video´s).

Zondagmiddag zijn we afgereisd naar Dujianyang, het gebied waar vorig jaar de enorme aardbeving is geweest.

Gistermorgen (maandag) was de start van de derde week van ons programma. Deze week brengen wij door bij het Chengdu Neusoft Institute of Information (college). In deze week zullen wij een aantal interviews afnemen, een aantal presentaties verzorgen en uiteindelijk op vrijdag een rapport opleveren met aanbevelingen richting het management van bovengenoemde opleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten