donderdag 3 september 2009

Dinsdag 1 september


200908_CSC 128
Originally uploaded by CSC China Team 3
Vandaag hebben we onze presentatie gehouden voor onze klant waar we de eerste week aan hebben gewerkt. Veel lof van onze klant ontvangen en wilden nog veel meer informatie van ons ontvangen over de verschillende onderwerpen die we hebben gepresenteerd. We gaan nu proberen om samen met IBM China deze klant verder op weg te helpen bij het oplossen van hun uitdagingen in de toekomst.

De chinezen die in ons hotel werken zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ging gistermorgen tijdens een telefoongesprek met een collega uit Nederland even snel op de grond zitten (moest even in een rustige ruimte zijn om hem goed te kunnen verstaan) en binnen korte tijd kwam er iemand een stoel brengen zodat ik kon gaan zitten.

Gisteravond waren we tot laat aan het werk in het hotel (kamer gereserveerd voor het team). Tot het moment dat we deze kamer verlieten stond er iemand "op wacht" voor de deur.

Op dit moment werken we aan onze presentatie die we vrijdagmiddag presenteren aan onze tweede klant. Vrijdag morgen brengen we een bezoek aan het IBM Global Delivery Center waar zo´n 200 IBMers werken.

Zaterdagmorgen vertrekken we voor 2 dagen om een bezoek te brengen aan Leshan en Mountain Emei (3000 meter hoogte) waar we zondag morgen omstreeks 05:00 uur de zon op zien komen. Moet geweldig zijn. Volgende week zitten in Dujianyang waar vorig jaar in de maand mei de zeer zware aardbeving is geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten