zondag 20 september 2009

Jincheng College of Sichuan University

Afgelopen week was de laatste week van ons programma en hebben we gewerkt voor Jincheng College of Sichuan University. In deze week hebben we diverse presentaties gegeven voor zowel het managementteam van de universiteit als voor de studenten. Hoogtepunt deze week waren de presentaties en vraag/antwoord sessie voor ±300 eerste-jaars studenten die na het oktober-verlof aan hun studie beginnen op deze universiteit. Ook deze week hebben we succesvol afgesloten met een eind-presentatie aan het managementteam die bijzonder tevreden was met het resultaat wat we in korte tijd hebben bereikt.

Vrijdag stond in het teken van de afronding van het programma waar we samen met DOT-organisatie het programma van afgelopen vier weken hebben gevalueerd. Alle lessons learned, pain points en recommendations hebben we met hun gedeeld die op hun beurt deze informatie weer kunnen delen met het China team 5 die in oktober naar Chengdu afreizen.

Vrijdagavond hebben we afscheid genomen van DOT-organisatie en ook van onze collega Layne die zatermorgen is vertrokken voor een korte vakantie in China.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten